Kennismakingsbijeenkomst Doortrappen

02-09-2019

Veilig fietsen tot je honderdste. Dat is de ambitie van Doortrappen, een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om veilig fietsen voor senioren te stimuleren. Voor organisaties en gemeenten die graag met Doortrappen aan de slag willen, organiseert ROV Oost-Nederland een bijeenkomst. Hier vertellen we je wat Doortrappen precies is, wat ROV Oost-Nederland doet rondom dit programma en hoe je als gemeente of maatschappelijke organisatie kan aansluiten.

Bijeenkomst voor onze partners

Ouderen en verkeersveiligheid, een belangrijk thema voor ROV Oost-Nederland. Daarom haken we aan bij Doortrappen en organiseren we deze kennismakingsbijeenkomst voor onze partners. Tijdens de bijeenkomst gaan we onder andere aan de slag met de gesprekskaarten van Doortrappen en vertelt een bewegingstherapeut meer over veilig fietsen voor senioren. Ook presenteert Mobycon de eerste resultaten van het onderzoek dat ze hebben gedaan naar Doortrappen en de rol van het ROV Oost-Nederland.

Neem je collega's mee

Ben je gemeentelijk verkeersveiligheidscoördinator? Nodig vooral ook je collega’s van andere beleidsterreinen zoals sport, recreatie, fietsstimulering en welzijn uit. Doortrappen is interessant voor iedereen die werkt met ouderen.

Praktische informatie

De bijeenkomst over Doortrappen vindt plaats op dinsdag 17 september van 10.00 tot 13.00 uur in Het Koelhuis in Zutphen. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden kan via deze site of stuur een mailtje naar info@rovoostnederland.nl.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Erik Fikkert, adviseur verkeersveiligheid bij ROV Oost-Nederland.

Op de website van Doortrappen vind je meer informatie over dit initiatief.

Vorige Volgende