Nieuwe VEVO-coördinator

18-02-2019

In Gelderland gaat Heleen Munneke aan de slag als VEVO-coördinator. Zij is dit jaar aanspreekpunt voor alle Gelderse scholen en gemeenten die met verkeersveiligheid aan de slag willen.

Werkwijze gaat veranderen

Mede door het vertrek van onze vorige VEVO-coördinator, Frederike Smale-Demmers, zijn wij als ROV Oost-Nederland na gaan denken over een nieuwe werkwijze voor VEVO. Een werkwijze die in beide provincies voor alle scholen gelijk is. Ons doel daarmee is om nog efficiënter te werken en ervoor te zorgen dat scholen aandacht blijven hebben voor verkeersveiligheid.

Tijdelijke coördinator

Het proces om te komen tot een nieuwe werkwijze heeft tijd nodig. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een (tijdelijke) VEVO-coördinator voor Gelderland. Iemand die de contacten met scholen onderhoudt en waar nodig adviseert over verkeerseducatieprojecten. Dit is Heleen Munneke geworden. Zij neemt dit jaar de taken de van vorige coördinator over. Wil je als Gelderse school een verkeerseducatieproject aanvragen of heb je als gemeente hier vragen over, neem dan gerust contact met haar op. Je kunt haar bereiken via h.munneke@overijssel.nl of 06-42322212.

Werkwijze Overijssel

Voor vragen over VEVO in Overijssel kan je contact opnemen met onze twee Regionaal Verkeersveiligheid Coördinatoren, Heidy van Essen en Marco Oving.

Vorige Volgende