ROV Oost-Nederland stopt als samenwerkingsverband

Vanaf 1 januari 2022 is verkeersveiligheid onderdeel van het provinciale beleid van Gelderland en Overijssel. Lees verder.

Naar hoofdinhoud

Verkiezing: Wie is de Doortrapper van…

Geplaatst op 15-09-2021

Wie is de oudste fietser van de stad, welke senior maakt de meeste kilometers van het dorp of wie stimuleert andere senioren om vaker (en veiliger) de fiets te pakken? Of voor wie is fietsen z’n lust en z’n leven? Binnenkort organiseren we voor de allereerste keer de verkiezing “Doortrapper van…”. Een kant-en-klare lokale verkiezingstrein, waar jouw gemeente alleen maar op hoef te stappen.

In het kort: inwoners van de deelnemende gemeenten nomineren senioren, de gemeente kiest een winnaar en wij zorgen voor een mooie prijs voor deze winnaar.

Hoe werkt het?

Iedereen is druk, daarom wil ROV Oost-Nederland gemeenten zoveel mogelijk ontlasten. Daarom leveren wij content, een draaiboek, prijs en planning. En helpen we je op weg. We vragen om een contactpersoon bij je gemeente, om intern de zaken mee af te stemmen. En wat doet de gemeente zelf? Het plaatsen van de content, verzamelen van de nominaties en kiezen van een winnaar.

Laagdrempelig en leuk

Klinkt vrij eenvoudig toch? De verkiezing “Doortrapper van…” is bedoeld om de oudere fietsers in het zonnetje te zetten. En het is een leuke laagdrempelige manier om een Doortrapactiviteit uit te voeren.

Meer info volgt

Klinkt leuk, maar je wilt vast meer weten voor je jouw gemeente aanmeldt. We sturen binnenkort onze contactpersonen bij de gemeenten een email met meer informatie. Wordt vervolgd dus!

Meer informatie over Doortrappen in Oost-Nederland