Naar hoofdinhoud
Logo ROV Oost-Nederland

Campagne motorrijders

Om ervoor te zorgen dat zowel motorrijders als andere verkeersdeelnemers veilig op pad gaan, voert het Regionaal Orgaan voor de Verkeersveiligheid Oost-Nederland onder andere de motorrijderscampagne.

Boodschap

Voor de meeste mensen is motorrijden een hobby. Daardoor weten motorrijders goed wat ze doen. Ook op de weg. Om die reden worden motorrijders in de campagne weer even herinnerd aan een aantal belangrijke zaken wanneer zij op de motor stappen en de weg op gaan. Daarbij wordt ingezet op het veiligheidsaspect en het onderhoud van de motor. Dus concreet: “Remmen gecheckt? Schokdempers gecontroleerd? Mooi, dan kun je veilig op pad.”

Tips

Op deze pagina delen we tips voor motorrijders, zodat ze veilig de weg op kunnen. Daarnaast heeft het ROV Oost-Nederland een flyer, een poster en webbanners laten ontwikkelen, die verwijzen naar deze pagina. De webbanners worden online en op de websites van RTV Oost en Omroep Gelderland ingezet.

Bericht website (om te gebruiken)

Veilig op pad? Mooi man!

Het is lente: hét moment om je motor uit de schuur te halen en erop uit te gaan. Dit voorjaar is het extra druk op de weg, want sinds de coronacrisis zijn er flink wat nieuwe motorrijders bij gekomen. Extra belangrijk dus om veilig op pad te gaan. Daarom deelt het ROV Oost-Nederland handige tips!

Campagne in Overijssel en Gelderland

De tips zijn onderdeel van de motorrijderscampagne van het ROV Oost-Nederland. De campagne heeft als doel om motorrijders zo veilig mogelijk op pad te laten gaan. Dat doet het ROV Oost-Nederland door motorrijders handige tips mee te geven over rijvaardigheid, motorkleding en meer. De campagne is in Overijssel en Gelderland te zien via online banners en webbanners op RTV Oost en Omroep Gelderland. Ook delen verschillende partners de tips via hun kanalen.

Bericht Facebook

Het is lente: hét moment om je motor uit de schuur te halen en erop uit te gaan. Mooi man! Is jouw motor nog in goede staat? Heb je je helm en kleding goed voor elkaar? Tips voor nóg betere rijskills?

Bericht Twitter

Met de motor op pad? Mooi man! Is jouw motor nog in goede staat? Tips voor nóg betere rijskills?

Andere downloads

De beschikbare middelen en kopij om te delen zijn hier te downloaden: