Blogs

Onze medewerkers bloggen regelmatig over onderwerpen waar zij mee bezig zijn.

BLOG - Het nieuwe normaal

Het is vreemd om te merken hoe snel het ‘nieuwe normaal’ de norm is geworden, ervaart adviseur Albertine.

Ga verder

BLOG - Ons team in coronatijd

En toen stond alles plotseling stil. Programmamanager Nicole van Zomeren blikt terug op de afgelopen periode, waarin alles anders was en tóch hetzelfde bleef.

Ga verder

BLOG - Ik val op!

Een hond als een kerstboom. Communicatieadviseur Albertine Duiven ziet dat sommige weggebruikers geen aanmoediging meer nodig hebben om goed zichtbaar te zijn in het donker.

Ga verder

BLOG: Maak het jezelf gemakkelijk

"Zodra ik een biepje, pliepje of een rinkel hoor, graait mijn hand al automatisch naar mijn telefoon." Gedragsdeskundige Linda Looijmans over afleiding, MONO en het afleren van gewoontes.

Ga verder

BLOG: Voorwaarts

Programmamanager Karsten ten Heggeler: "Verkeersveiligheid zal vermoedelijk nooit een sexy imago krijgen, maar het is op dit moment wél een hot item."

Ga verder

BLOG: Sneeuwpret

“Kijk, het sneeuwt!” Als kind was er geen groter geluk denkbaar dan de eerste sneeuwvlokken. Maar tegenwoordig juicht Jolien niet meer zo hard als het sneeuwt. Gelukkig kreeg ze waardevolle tips voor als ze toch de weg op moet.

Ga verder

BLOG: VOETEN IN DE KLEI

“Wat heb jij nou gedaan” vroeg het thuisfront zich verwonderd af toen communicatieadviseur Albertine Duiven vorige week thuis kwam. Soms neem je je werk letterlijk mee naar huis.

Ga verder

Blog: Op die fiets

Adviseur verkeersveiligheid Marco Wigbers over veilig fietsende senioren en de twee fietshelmen die bij zijn ouders op de kapstok prijken.

Ga verder

Blog: Iedereen elke dag weer veilig thuis

Programmamanager Karsten ten Heggeler over Rutte 3, ons werkplan en hoe ROV Oost-Nederland ooit overbodig hoopt te zijn.

Ga verder

Blog: Bijna van de sokken gesjouwd

Adviseur verkeersveiligheid Linda Oberink over alcohol en verkeersdeelname: "En dan realiseer ik me na een paar wijntjes dat ik ook nog naar huis moet rijden."

Ga verder

Blog: Haast

Communicatieadviseur Albertine Duiven blogt over de campagne 2 Seconden Afstand. Net als iedereen, heeft zij weleens haast. 

Ga verder

BLOG: Nuchter volk

Adviseur verkeersveiligheid Linda Oberink schreef voor Stichting PakAn een blog in het Achterhoek Nieuws over verkeersveiligheid en alcohol. Zij stelt de stichting voor een leuke uitdaging.

Ga verder

Blog: opvallen

​Thijs Homan (tot eind 2017 contactpersoon voor de campagnes Fietsmodus, Fietsverlichting, De scholen zijn weer begonnen en Snelheid) schrijft waarom hij de fietsverlichtingscampagne belangrijk vindt.

Ga verder

BLOG: Kiezen

Communicatieadviseur Albertine over waarom zij zo van verkiezingstijd houdt. En over de rol die verkeersveiligheid in de campagnes van de partijen speelt.

Ga verder