Naar hoofdinhoud
Logo ROV Oost-Nederland

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over verkeersveiligheid.

Doortrappen - fietsers2

Verkiezing: Wie is de Doortrapper van…

Geplaatst op 15-09-2021

Wie is de oudste fietser van de stad, welke senior maakt de meeste kilometers van het dorp of wie stimuleert andere senioren om vaker (en veiliger) de fiets te pakken? Of voor wie is fietsen z’n lust en z’n leven? Dit najaar organiseren we voor de allereerste keer in Gelderland en Overijssel de verkiezing “Doortrapper van…”. Een kant-en-klare lokale verkiezingstrein, waar jouw gemeente alleen maar op hoef te stappen. Doe je mee?

Speed pedelec 20

Nieuw in Oost-Nederland: Doortraproutes

Geplaatst op 15-09-2021

Wil je ouderen in jouw gemeente laten fietsen over een veilige en mooie route? Wij bieden gemeenten de mogelijkheid om kosteloos een ‘Doortraproute’ te laten ontwikkelen. Samen met de Fietsersbond werken we dit najaar aan routes in 9 gemeenten in Oost-Nederland. In Friesland zijn deze routes al een succes.

Doortrappen - fietsers2

Flexibele fietsinformatiedag

Geplaatst op 15-09-2021

Senioren in je gemeenten op een slimme manier laten kennismaken met Doortrappen? Geef je op voor de flexibele fietsinformatiedag. Een mooie manier om veilig fietsen onder de aandacht te brengen bij senioren.

Telefoon instellen

Comans Transport maakt MONO rijden in het verkeer bespreekbaar

Geplaatst op 14-09-2021

Telefoongebruik in het verkeer komt helaas nog te vaak voor, met alle gevolgen van dien. Marc Comans, directeur van Comans Transport, is zich bewust van de rol die hij als werkgever speelt richting zijn chauffeurs die dagelijks op de weg zitten. Om hen hierin handvatten te geven nodigde hij het MONO-zakelijk team uit om een workshop te geven aan zijn chauffeurs.