ROV Oost-Nederland stopt als samenwerkingsverband

Vanaf 1 januari 2022 is verkeersveiligheid onderdeel van het provinciale beleid van Gelderland en Overijssel. Lees verder.

Naar hoofdinhoud

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over verkeersveiligheid.

auto en scooter

ROV Oost-Nederland stopt als samenwerkingsverband

Geplaatst op 16-12-2021

Verkeersveiligheid wordt onderdeel van provinciaal beleid

Workshop Folkert

TikTokker Folkert laat jongeren zien hoe zij MONO kunnen fietsen

Geplaatst op 18-10-2021

Twee tweedejaars havo klassen van het Johannes Fontanus College in Barneveld zaten er woensdag helemaal klaar voor. De bekende Barneveldse TikTokker Folkert (ruim 300k volgers) kwam langs om ze een workshop TikTok te geven. Maar niet zomaar een workshop. Het thema van de workshop was gekoppeld aan een verleiding die veel jongeren maar niet kunnen weerstaan, namelijk het gebruik van hun telefoon tijdens het fietsen.

Nieuw in Oost-Nederland: Doortraproutes

Geplaatst op 15-09-2021

Wil je ouderen in jouw gemeente laten fietsen over een veilige en mooie route? Wij bieden gemeenten de mogelijkheid om kosteloos een ‘Doortraproute’ te laten ontwikkelen. Samen met de Fietsersbond werken we dit najaar aan routes in 9 gemeenten in Oost-Nederland. In Friesland zijn deze routes al een succes.

Telefoon instellen

Comans Transport maakt MONO rijden in het verkeer bespreekbaar

Geplaatst op 14-09-2021

Telefoongebruik in het verkeer komt helaas nog te vaak voor, met alle gevolgen van dien. Marc Comans, directeur van Comans Transport, is zich bewust van de rol die hij als werkgever speelt richting zijn chauffeurs die dagelijks op de weg zitten. Om hen hierin handvatten te geven nodigde hij het MONO-zakelijk team uit om een workshop te geven aan zijn chauffeurs.