ROV Oost-Nederland stopt als samenwerkingsverband

Vanaf 1 januari 2022 is verkeersveiligheid onderdeel van het provinciale beleid van Gelderland en Overijssel. Lees verder.

Naar hoofdinhoud

Nationale Verkeerslab

In een heuse studio omgeving met computerschermen en simulatoren moeten scholieren gevaarlijke verkeerssituaties verbeteren, diverse vragen in sneltreinvaart beantwoorden, en getoetst worden op verkeerskennis en mobiliteitsvaardigheden. Hierbij is kennis en kunde essentieel om als winnaar van de klassenstrijd uit de bus te komen.

Verkeerslab behandelt het gehele spectrum van verkeer, waarbij natuurlijk een prominente rol is weggelegd voor de afleiding in het verkeer. Desalniettemin is de focus gelegd op de fietsende jeugd van 12 t/m 14 jaar.

Kortom de ideale mix om opgedane verkeerskennis uit het verleden te toetsen en vooral toe te passen op toekomstige situaties. Zeer praktijkgericht en interactief.

Alle offline onderdelen van dit project zijn aangepast aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor wie?

Dit project richt zich op fietsende jeugd van 12 t/m 14 jaar van alle typen onderwijs.

  • Maximaal 2 klassen (tot 30 leerlingen per klas) per voorstelling.
  • Aantal voorstellingen per school: maximaal 4.
  • Speel- en acteerruimte: minimaal 30 m2.
  • Presentatietechniek en geluid wordt meegenomen.

Bijzonderheden: Graag op de begane grond (aula/gymzaal/kantine) in verband met het gewicht van instrumenten en decorstukken.

Door wie?

Neem voor meer informatie over dit project contact op met het ZAT Projectenbureau via info@koop-co.nl of kijk op www.koop-co.nl.