Projecten basisonderwijs

Wil je een project gaan doen met je school of klas? Meld je dan rechtstreeks bij de aanbieder van het project. De contactgegevens vind je bij de informatie over het project.

ANWB Streetwise

Een leerzaam actief programma voor kinderen van groep 1 tot en met 8. De activiteiten worden afgestemd op het niveau van de kinderen.

Ga verder

Dode hoek

Wat is de dode hoek en wat moet je doen als je een vrachtwagen, bus of tractor tegenkomst? Een leerzaam project voor kinderen vanaf 11 jaar.

Ga verder

JONGleren

Spelenderwijs leren over het verkeer. De manier om kinderen tot 6 jaar (en hun ouders) in aanraking te laten komen met verkeerseducatie.

Ga verder

Pas op Muis

Een kleutervoorstelling over verkeer en verkeersveiligheid, voor groep 1 en 2 van de basisschool. Kinderen mogen zelf meedoen!

Ga verder

Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer

Wat doe je als je een groot landbouwvoertuig tegenkomt? Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer (VOMOL) is een lespakket voor groep 7 en 8.

Ga verder

Verkeersexamen

Verkeersregels kennen en oefenen is belangrijk. Het schriftelijk en praktisch verkeersexamen van VVN is voor leerlingen van groep 7 en 8.

Ga verder

VerkeersLokaal

VerkeersLokaal is een online educatieprogramma voor leerlingen van groep 8 en voor brugklassers. Voor op school of als huiswerk voor thuis.

Ga verder

Verkeerskunsten

Verkeerskunsten is gericht op het verbeteren van de motorische fietsvaardigheid en fietsveiligheid voor groep 1 t/m 8.

Ga verder