Sociale media MONO I ROV Oost-Nederland

Voor onze partners hebben we een serie social media berichten gemaakt die je kunt gebruiken om MONO extra onder de aandacht te brengen via je eigen communicatiekanalen. Daarnaast kun je gratis beeldmateriaal én filmpjes voor gebruik op social media downloaden op de website van de landelijke verkeersveiligheidscampagnes (https://www.verkeersveiligheidscampagnes.nl). Je moet voor deze site wel even een account aanmaken en inloggen.

Twitter

Tweet 1

En laat los… Op de fiets laat je je telefoon lekker in je tas. MONO, ongestoord onderweg.

Tweet 2

Dag piepjes, bliepjes en pingeltjes. Onderweg wil je even niet gestoord worden, dus gebruik je de MONO-niet storen app. Hou je aandacht op de weg. MONO, ongestoord onderweg.

Tweet 3

Wel zo veilig: ben je onderweg, dan ben je even niet bereikbaar. Zo simpel is dat. Rij ook MONO, ongestoord onderweg.

Tweet 4

Hou je handen aan het stuur, je aandacht bij de weg en je telefoon in je zak. MONO, ongestoord onderweg, ook op de fiets.

Tweet 5

Goed idee! Download een app waarmee je telefoon automatisch laat weten dat je onderweg bent. Kijk op https://www.daarkunjemeethuiskomen.nl/rijmono voor handige tools en apps. MONO, ongestoord onderweg.


Facebook

Bericht 1

Voeten op de pedalen, wind door het haar, handen aan het stuur en telefoon in je zak. Op de fiets, wil je even helemaal niets. Laat je niet afleiden in het verkeer, fiets MONO. Ongestoord onderweg.

Bericht 2

Goed idee! Zonder afleiding onderweg. Zet je telefoon in de ‘niet storen modus’, of download een app waarmee je telefoon automatisch laat weten dat je onderweg bent. Kijk op https://www.daarkunjemeethuiskomen.nl/rijmono voor handige tools en apps. MONO, ongestoord onderweg.

Bericht 3

Hou je ogen op de weg, niet op je scherm. Ga ook ongestoord onderweg, zowel op de fiets als in de auto. Laat je niet afleiden, MONO.


LinkedIn

Bericht 1

Veiligheid voorop. Jij vindt het toch ook belangrijk dat jouw collega’s ongestoord aan het verkeer kunnen deelnemen? Bel of app ze dan even niet als je weet dat ze onderweg zijn. Kijk op https://www.daarkunjemeethuiskomen.nl/rijmono/mono-zakelijk en ontdek hoe je jouw bedrijf MONO maakt.

Bericht 2

Ongestoord onderweg is de nieuwe norm. Is MONO al onderdeel van het beleid van jouw bedrijf of organisatie? Kijk op https://www.daarkunjemeethuiskomen.nl/rijmono/mono-zakelijk hoe je ervoor kunt zorgen dat ook jouw medewerkers ongestoord aan het verkeer kunnen deelnemen.

Bericht 3

MONO Zakelijk biedt de mogelijkheid om MONO binnen jouw bedrijf of organisatie zichtbaar te maken. Ook geeft MONO Zakelijk handvatten om MONO-beleid toe te passen binnen jouw bedrijf of organisatie. Kijk op https://www.daarkunjemeethuiskomen.nl/rijmono/mono-zakelijk/mono-in-uw-bedrijf voor meer informatie.


Afbeeldingen MONO op de fiets

Meer gratis beeldmateriaal, radiospotjes, banners en filmpjes voor social media vind je op de website van de landelijke verkeersveiligheidscampagnes. Je moet voor deze site wel even een account aanmaken en inloggen.